Eskildsen Safari
Gode vine!

Her fortælles kun om 2 af de mange fremragende vinproducenter i Sydafrika - Webersburg og Uva Mira - og deres vine kan her i Danmark kun købes via denne hjemmeside.

Vinene er importeret til landet, fordi det er fantastiske vine, og det er lykkedes, fordi Webersburg ejes af Fred Weber, der er medejer af Shobi.
Uva Mira er nabogård til Webersburg, og den nuværende winemaker på Webersburg, Matthew Van Heerden, var tidligere winemaker på Uva Mira.

Vinene herunder kan bestilles HER

Læs mere om Webersburg HER og Uva Mira HER.

Vinene fra Webersburg

Webersburg følger de klassiske franske traditioner i sin produktion af vine.

Kombineret med de klimatiske forhold og jordbunden i Stellenbosch-området giver det en særlig elegance og styrke til vinene.

Der høstes kun et lavt udbytte pr. hektar, der anvendes kontrolleret gæring og lagring i lang tid på op til 70 % helt nye egefade til hver årgang.

På den måde opnås målet for Webersburg om at lave vine med god struktur og kompleksitet.

Vinene har godt lagringspotentiale, hvilket bl.a. ses af, at Fred Weber først sender årgangene på markedet, når de er klar til det.

Aktuelt er det stadig årgang 2006 af vinen i magnumflaske, der er frigivet, og selv om de kan nydes på bedste vis nu, vil vinene stadig udvikle sig positivt de næste mange år.

Hvidvinene produceres på druer fra Uva Mira, da Webersburg ligger så langt nede af bjerget, at klimet er for varmt til, at de typer druer kan få optimale betingelser.

Beskrivelserne af vinene er ikke varm luft, men udtryk for flere smagendes indtryk samt fra hjemmesidens egne lovprisninger - men der er kun ét at gøre:

Prøv selv vinene og find ud af, hvilken af dem, I selv synes bedst om til hvilke retter.

100 kr.
485 kr.
360 kr.
2008
Webersburg
Brût
(Champagne-type)

Webersburg Brût er klassisk fremstillet mousserende vin baseret på de 3 druesorter Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier.

Det er en fanastisk velsmagende og frugtrig halvtør vin, med mange smagsnuancer.

Den passer flot til både velkomstdrik og til den rette mad. Kunne være spændende at bruge til et helt måltid!

2013
Icon Range
Chardonnay

Uva Miras absolutte topvin, der er lavet efter de bedste traditioner og på de bedste druer i en meget lile produktion.

Det er er en helt ny vin fra huset, og den vil helt sikkert overgå den tidligere topvin, der blev kåret som verdens bedste chardonnay!

2013
Single Tree Chardonnay

Denne vin blev første gang lavet i 2013 og er et lille niveau under Icon Range, men stadig lavet for at være endnu bedre end den vin, der tidligere blev kåret som verdens bedste chardonnay.

Laves kun i meget begrænset antal.

Læs Uva Miras faktablad HER Læs Uva Miras faktablad HER
Vinene fra Uva Mira

Uva Mira ligger en hel del højere oppe af bjerget, så fra toppen er der udsigt til både Atlanterhavet og til Det Indiske Ocean.

Det giver idelle betingelser på de højest beliggende marker for især druerne til hvidevinene.

Sammen med jordbunden i Stellenbosch-området giver det en særlig elegance og styrke til vinene.

.

Læs Webersburgs faktablad HER
Brochure og film om Uva Mira

Klik HER for at åbne en brochure om Uva Mira og vinene.

Klik HER for at se en film eller nærmere en serie
sammensatte billeder fra Uva Mira.

Webersburg - fremragende sydafrikanske vine

Webersburg

Webersburg er ejet af Fred Weber. Ejendommen ligger lidt syd for Stellenbosch lige nord for Cape Town og midt i det fremragende og flotte vinområde Stellenbosch. Webersburg er både en vingård, et guesthouse til overnatninger, og et sted, hvor der holdes møder og fester m.v.

Hovedhuset og en anden markant bygning, Jonkershuis, er fra 1786, men er restaureret på fornem vis til en høj standard med stor respekt for de historiske bygninger. Desuden er der bygget ny vinsmagningsbygning med vinkælder samt en flot bygning til afholdelse af møder, fester og konferencer.

Webersburg er 5-stjernet luksus placeret i et fantastisk smukt landskab - og absolut et besøg værd på alle årstider.

Læs mere her. www.webersburg.co.za

Faciliteter til overnatning m.m..

Webersburg ligger smukt og er både flot restaureret og vedligeholdt udendørs og inde. Kombinationen af statelige, gamle bygninger og moderne faciliteter er godt sammensat.

Både opholdsrum og værelser er i absolut bedste klasse og Webersburg er et godt sted at holde nogle dages ferie - eller en fest.

Faciliteter til vin

Smagelokalet og vinkælderen på Webersburg ligger lidt neden for de to beboelseshuse, og det er utroligt flotte og smagfulde rammer med plads til vinene fra flere årgange i den kølige kælder og med plads til mindre sammenkomster og smagninger.

Er der tale om større selskabeligheder, bruges den helt nye bygning ved siden af. Den kan rumme mange folk og er placeret med udsigt over søen på Webersburg, (Se billedet herunder)

Tilbage til Toppen af siden
Uva Mira - Mountain Vineyard
Uva Mira er absolut et besøg værd!

Læs mere på www.uvamira.co.za

Tilbage til Toppen af siden