Eskildsen Safari
Lamula
Med fælles hegn til Shobi på en strækning og en gate mellem Lamula og Shobi tilbydes enestående oplevelser på et areal på yderligere 3600 hektar.

Stedet, der hedder Lamula, er placeret mellem 2 store områder, hvoraf det ene er et reservat, og der løber permanent vandførende floder gennem det ret kuperede område, hvilket betyder meget for dyrelivet og naturen.

Foruden den spændende natur byder stedet på safari som i gamle dage med meget enkle forhold - overnatning i langhus med separate soverum og med åben ild til al madlavning.

Der er vand indlagt, men ikke strøm - så der er tale om back-to-basics safari med forhold som i gamle dage, og hvor man går meget rundt på jagterne og i naturen.

Man kan dele sit ophold mellem Lamula og Shobi, hvis man gerne vil det.

Det er ikke muligt på billederne at vise den storslåede natur, og de viser heller ikke den enkle standard på husene.

Naturen
På billederne her kan man få et indtryk af naturen, som den ser ud på Lamula - og delvist også på Shobi. På billedet lige herover kan fra et højt punkt på Lamula se langs det fælles hegn til Shobi. Den vandførende flod på billederne er Makhutswi River, som kort efter løber sammen med Olifant River, der fortsætter videre ind i Kruger. Den flod som på billederne er tør, men i dele af året er vandførende, løber lige forbi huset på Lamulla. Den kan anes i baggrunden på billedet med den solbadende pige.
2 flotte trofæer fra Lamula: nushbuck og nyala