Eskildsen Safari
De fælles faciliteter på Shobi

Midt mellem de beboelseshusene ligger den overdækkede Lapa, swimmingpoolen, en åben Boma, en stor terrasse mod floden samt en terrasse mere ovenover Lapaen og Bomaen. Her er nogle billeder af det hele - med bemærk, at ikke alle billederne er fra tiden efter den seneste byggeri af de nye huse.

Parkering og garage ved indkørslen til Shobi. Det nye Hus 2 har erstattet huset til venstre. Der kan skabes læ i Lapen, hvis det blæser. Hus 1 ses til venstre.
Swimmingpoolen på 10 x 5 meter ligger centralt mellem husene.
Terrassen er rammen for samvær, afslapning og naturoplevelser på mange tidspunkter - og her på bålstedet laves der tit aftensmad på grill eller i potjie.
Både den åbne Boma med ildsted og området ved swimmingpoolen er smukt oplyst om aftenen. Indgangen til Bomaen er til venstre for liggestolene.
På Shobi er der fastansat 5 rigtigt dygtige personer - 2 kvinder og 3 mænd - til at tage sig alt praktik arbejde året rundt. På billedet til venstre er to ansatte ved at lægge den daglige ration på et par baller lucernehø ud i flodsengen. Til højre er Anna og Maria ved at forberede aftensmaden sammen med Knud .
Den udlagte lucernehø lokker hver aften mange dyr til: flodheste som til daglig holder til i en pool 200 meter fra husene, kuduer og waterbucks.
Desuden passerer bushbuck, nyala samt mange aber og bavianer dagligt forbi sammen med et rigt fugleliv.
Også på plænen lige ved husene kommer dyrene for at græsse.
Her er en nyala kommet tæt på.
Fra terrassen blev der i løbet af en uge i oktober 2015 set 3 storkearter: sort stork, almindelig stork og gulnæbbet stork.

Desuden blev der set 2 slags isfugle samt fuglen til venstre, der dagligt i flere uger forsøgte at kalde en mage til sig.

Det er en flot han af arten Narina Trogon (Apaloderma narina).

Shobi i flere billeder
- og mere tekst:

Shobi - startside - Klik HER

Hus 1 - Klik HER

Hus 2 og 3 - Klik HER

Albert's House - Klik HER

Natur og dyreliv - Klik HER